kattendijke collage

 

Wim van de Wege werd geboren in 1966 te Terneuzen. Al vroeg werd zijn creativiteit zichtbaar op het muzikale en beeldende vlak. Veel van zijn vroege werken zijn te typeren als impressionistisch-realistisch en hangen bij heel wat particulieren als kunst aan de muur.

Zijn werk is erg breed te noemen en alles wat hem interesseert wordt met verschillende technieken aan papier, karton of doek toevertrouwd. De laatste tijd heeft het thema Zeeland zijn voorkeur. Landschappen in allerlei situaties worden in alle weidsheid verbeeld en op ieder kunstwerk is dan ook de kenmerkende Zeeuwse ruimte te herkennen.  Vanuit Kattendijke trekt hij er regelmatig op uit om de landschappen op het doek te zetten met kenmerkende vlotte stijl. 

De Zeeuwse kunstwerken zijn op locatie schetsmatig opgezet en daarna in het atelier verder uitgewerkt. Realiteit en impressies lopen in elkaar over.

In zijn atelier worden op de donderdagavond en de vrijdagmorgen workshops schilderen/tekenen gegeven . Inschrijven kan via zijn website.
Kijk voor informatie op zijn website: http://www.wimvandewege.nl

 

.wim1   wim2 

wim3
 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT